marți, 21 aprilie 2020

"Aici, acum, mereu"

"Aici, acum, mereu"
Autor: Catherine Isaac
Editura RAO - 2018

"Aici, acum, mereu este o carte emoţionantă despre găsirea bucuriei şi a iubirii chiar şi în cele mai neaşteptate locuri, o poveste romantică la fel de îmbătătoare ca un vin bun într-o zi de vară.

Jess şi fiul său în vârstă de 10 ani, William, îşi petrec vara la Chateau de Roussignol, aflat în Dordogne. Aici, Adam – fostul iubit al lui Jess şi tatăl lui William – conduce un frumos hotel amenajat în castelul restaurat.
Grădini luxuriante, o minunată piscină, mâncare franţuzească delicioasă şi o listă inepuizabilă de vinuri…
Ce ar putea să nu-ţi placă?
Jess este impresionată de ceea ce a reuşit Adam să realizeze aici, dar se află în Franţa cu un scop precis: să îl facă pe fostul ei iubit să aibă o relaţie strânsă cu fiul lor.
Însă Adam are alte planuri, o altă iubită şi nu pare dispus să renunţe la obiceiurile sale, care au şi dus la despărţirea lor.
Jess nici nu se aştepta la altceva, însă William este cucerit de tatăl său, pe care ajunge să îl idolatrizeze.
În plus, legătura dintre cei doi este vitală, pentru că Jess este măcinată din cauza unui secret pe care nimeni nu trebuie să îl descopere, mai ales William."

"Comedie sarcastică şi dramă înduioşătoare, această poveste sfâşietoare îţi va rămâne în suflet."
Marie Claire

"Aici, acum, mereu este tot ce îţi trebuie pentru o lectură emoţionantă, distractivă, sfâşietoare şi mai ales plină de bucurie."
New York Times

"O poveste sfâşietoare care explorează până unde suntem dispuşi să mergem pentru cei pe care îi iubim."
Cosmopolitan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu