joi, 11 aprilie 2019

"Pas în doi"

"Pas în doi"
Autor: Nicholas Sparks
Editura RAO - 2017

"La 32 de ani, Russell Green are totul: o soţie uimitoare, o fiică iubitoare de şase ani, o carieră de succes în calitate de director publicitar şi o casă de senzaţie.
Îşi trăieşte visul, iar centrul universului său este însăşi căsnicia cu Vivian.
Dar, sub pojghiţa strălucitoare a acestei existenţe perfecte, încep să apară fisuri şi nimeni nu este mai surprins decât Russ atunci când viaţa i se dă peste cap.
În câteva luni, Russ se trezeşte fără slujbă, fără soţie, îngrijindu-şi singur fiica şi încercând să se adapteze la o realitate nouă şi încurcată.
Aruncându-se în nebunia vieţii de părinte singur, Russ se îmbarcă într-o călătorie temerară şi plină de satisfacţii - una care îi va pune la încercare abilităţile şi resursele sale emoţionale, dincolo de tot ceea ce şi-a imaginat vreodată."

"Până la urmă, căsătoria nu este niciodată chiar aşa cum şi-o imaginează cineva că va fi. (...)
Pentru a rămâne un cuplu cu o relaţie de lungă durată, era nevoie de un efort din ambele părţi.
O relaţie necesită angajamente şi compromisuri, mai ales că viaţa obişnuieşte să ne pună piedici, cel mai adesea când ne aşteptăm mai puţin.
În mod ideal, piedicile trec pe lângă cuplu lăsând puţine pagube, în alte momente, confruntarea piedicilor respective împreună face cuplul să fie mult mai dedicat.
Însă se mai întâmplă ca piedicile să ajungă să ne lovească în piept şi aproape de inimă, lăsând răni care par să nu se vindece niciodată."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu