marți, 4 decembrie 2018

Carte recomandată: "Am numărul tău"

"Am numărul tău"
Autor: Sophie Kinsella
Editura Polirom - 2012

Romanul urmăreşte "cu un umor savuros peripeţiile unei tinere aflate la un pas de împlinirea celui mai frumos vis - căsătoria cu bărbatul iubit.
Viaţa lui Poppy Wyatt pare să fi intrat pe un făgaş fericit. Are o carieră de succes ca fizioterapeut şi doar câteva zile o mai despart de nunta cu Magnus Tavish, un lector universitar dintr-o familie distinsă.
Dar visul începe să-i alunece printre degete din clipa în care îşi pierde inelul de logodnă - o bijuterie aflată în familia viitorul socri de trei generaţii - şi telefonul mobil, în timpul unei alarme de incendiu la hotelul une lua masa cu prietenele.
Lucrurile se complică şi mai tare când găseşte din întâmplare, aruncat într-un coş de gunoi, telefonul lui Sam Roxton, directorul extrem de ocupat al unei firme de consultanţă.
Poppy nu rezistă tentaţiei de-a se amesteca în viaţa personală şi profesională a lui Sam Roxton, de care se simte irezistibil atrasă şi se pomeneşte antrenată în cele mai neaşteptate şi mai nostime situaţii."

"Iată cartea ideală: o citeşti repede, o citeşti râzând şi tocmai când crezi că ai avut de-a face cu o lectură uşoară de vară, începi să-ţi pui şi întrebări despre sensul vieţii."
The Plain Dealer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu